Huoltoassistentti
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksemme Europress Group Oy:n huoltotiimiin reipasta ja positiivista HUOLTOASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen Keravalle. Töiden toivottu aloitusaika on noin elokuun puolivälissä.


Työtehtävät

Tulet hoitamaan huollon hallinnollisia tehtäviä, joita ovat mm. tietojen ylläpito ja päivittäminen järjestelmään, raportointi (Excel), huoltotöiden laskutus, laiterekisterin ylläpito sekä puhelinvaihteessa/huoltopäivystyksessä tuuraaminen.

Edellytykset

Tehtävien hoitaminen edellyttää huolellisuutta, tarkkuutta ja oppimishalua. Aikaisempaa työkokemusta ja koulutusta tärkeämpänä pidämme oikeaa asennetta ja kykyä työskennellä  itsenäisesti sekä kykyä sietää myös rutiineja. Office-ohjelmien (etenkin Excel) hallinta on välttämätöntä ja sujuvan suomen lisäksi pärjäät myös sekä suullisesti että kirjallisesti englannin kielellä.

Edut

Europress Group Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi yrittäjähenkistä kiertotaloudessa toimivan yrityksen 40 hengen huoltotiimiä.  Pääset kasvamaan sekä kehittymään vakavaraisessa ja kehittyvässä suomalaisessa konsernissa, jonka viihtyisät tilat sijaitsevat Keravalla.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaika ja pyrimme saamaan rekrytoinnin päätökseen heinäkuun alkupuolella. Liitä cv:n lisäksi mukaan hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveesi.

Europress Group Oy

Europress on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka valloittaa yhä uusia maita nykyaikaisilla tuotteillaan ja laadukkaalla palvelullaan. Europress on vuosien varrella kerännyt ympärilleen ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukon, ja joukkovoimalla olemme yhdessä luoneet täysin uudet tuotteet, innovatiiviset ratkaisut ja kokonaisvaltaisen palvelupaletin. Luomme uutta ja näytämme tietä alamme toimijoille. Konsernin emoyhtiö Europress Group Oy sijaitsee Suomessa. Pääkonttorissa Keravalla toimivat mm. konsernin hallinto, tuotekehitys ja valmistus sekä Suomen alueen myynti- ja huolto-organisaatiot. Tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Puolassa toimittavat suomalaiset laatutuotteemme omille markkina-alueilleen. Vuonna 2019 avattu Europress Benelux on Europress Groupin uusin tytäryhtiö tarjoten palvelua myynnin, huollon ja asiakaspalvelun osilta Benelux-maiden markkina-alueille.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464629
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava