(Poistunut julkaisusta)

Huoltoassistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme nyt huollon assistenttia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme toimiala on uusien tuotantoteknologioiden maailmassa; he maahantuo, asentaa ja huoltaa koneita ja laitteita. Lisää asiakkaasta kerromme haastatteluiden yhteydessä. 

Tehtävänkuvaus:

Tässä tehtävässä toimit osana pientä ja mukavaa huollon hallinnon tiimiä. Etsimämme henkilö on teknisen taustan omaava ja hänellä on jo työkokemusta toimistotehtävistä. Hän vastaa huollon tiimissä osaltaan varaosien tilauksista, osallistuu laskutukseen ja tekee muita avustavia tehtäviä. Rooli on uusi ja työnkuva muotoutuu vielä, työhön perehdytetään hyvin. Assistentti avustaa tarvittaessa myös varaston puolella. Työhön vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, vahvaa teknistä ymmärrystä, soveltuvaa koulutusta sekä hyviä IT-taitoja. Toivomme sinulta hyvää organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja tehokkuutta työnteossa.

Mitä tarjoamme? 

Pitkäaikaisen kokopäivätyön jo kymmeniä vuosia toimineessa yrityksessä, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Heillä on toimivat työvälineet ja mukavat työkaverit. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Työ alkaa 6 kk vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijä vakinaistetaan yritykseen. 

Hakuprosessi:

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tartu toimeen ja jätä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta tai s-postilla jonna.kanerva@workpower.fi. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Lisätiedot tarvittaessa HR-koordinaattori Jonna Kanerva.