(Poistunut julkaisusta)

Huoltoassistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt huollon assistenttia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme toimiala on uusien tuotantoteknologioiden maailmassa; he maahantuo, asentaa ja huoltaa koneita ja laitteita. Lisää asiakkaasta kerromme haastatteluiden yhteydessä. 

Tehtävänkuvaus:

Tässä tehtävässä toimit osana pientä ja mukavaa huollon hallinnon tiimiä. Etsimämme henkilö on teknisen taustan omaava ja hänellä on jo työkokemusta toimistotehtävistä. Hän vastaa huollon tiimissä osaltaan varaosien tilauksista, osallistuu laskutukseen ja muita avustavia tehtäviä. Rooli on uusi ja työnkuva muotoutuu vielä, työhön perehdytetään hyvin. Assistentti avustaa tarvittaessa myös varaston puolella ja vastaa tuotteiden pakkaamisesta ja lähetyksestä. Työhön vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, vahvaa teknistä ymmärrystä, soveltuvaa koulustusta sekä hyviä IT-taitoja. Toivomme sinulta hyvää organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja tehokkuutta työnteossa.

Mitä tarjoamme? 

Pitkäaikaisen kokopäivätyön jo kymmeniä vuosia toimineessa yrityksessä, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Heillä on toimivat työvälineet ja mukavat työkaverit. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Työ alkaa 6 kk vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijä vakinaistetaan yritykseen. 

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta tai s-postilla jonna.kanerva@workpower.fi. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Lisätiedot tarvittaessa HR-koordinaattori Jonna Kanerva, p. 045 139 7492.