(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Huoltoasentajia

Haemme Huoltoasentajia Suomen johtavalle ulko- ja sisäporealtaiden, uima-altaiden ja kylpytynnyreiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin erikoistuneelle asiakkaallemme Pro Patio Oy:lle. Asiakkaamme edustamat allasmerkit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, Pro Patio Oy:n edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Wellis sekä porealtaiden ehdoton kuningas Jacuzzi®

Huoltoasentajan tehtävänkuvaan kuuluvat uusien porealtaiden käyttöönottoasennukset sekä asiakkaiden huoltotilausten toteuttaminen yhdessä huoltotiimin kanssa. Asennukset suoritetaan kuluttaja-asiakkaiden kodeissa sekä yritysasiakkaiden julkisissa tiloissa. Työ on luonteeltaan ajoittain fyysistä ja asennuksia tehdään ympäri vuoden ulkona, joten olethan motivoitunut myös ulkona työskentelyyn. Työ on säännöllinen päivätyö.

Etsimämme osaaja voi olla taustaltaan esimerkiksi kodinkone- tai laiteasentaja. Ihanne hakijalla on reipas asenne ja halu tehdä työtä sekä palvella asiakkaita.
Tehtävässä menestymistä helpottaa näppärät kädet, mekaniikka-alan tekninen tuntemus sekä positiivinen että ratkaisukeskeinen asiakaspalveluasenne.

Haemme henkilöä joka puhkuu intoa sekä halua olla osana laadukasta suomalaista kasvuyritystä.

Perusedellytyksiin kuuluvat suomen kielen taito, englannin kieli on hyvä etu, ajokortti sekä työturvallisuuskortti.
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä Ari Pajunen 040 4802301 tai ari.pajunen@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: huoltoasentaja, poreallas, kylpytynnyri, palju, uima-allas, asentaja