(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme nyt huoltoasentajia huoltosopimuskohteeseemme taloteknisiin huolto- ja ylläpitotehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu erilaisia korjaus- ja asennustehtäviä. Hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät vaihtelevista huolto-, ylläpito- ja asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä edellytetään kokemusta tekniikkajärjestelmien huollosta ja korjaamisesta sekä sinulta löytyy joko sähkö-, automaatio- tai LVI-alan koulutus. Eduksi katsomme Data Center / IT-laitetilatekniikan tuntemusta. Sinulla on voimassa oleva henkilöauton ajokortti.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn asiakasrajapinnassa ja taitoa luoda asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Osaat toimia itsenäisesti sekä kykenet sujuvaan työskentelyyn myös paineen alla. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta avainasiakaspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen p. 050 390 1303, sähköposti veli-pekka.vepsalainen@caverion.com.

Hae tehtävään 24.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.