(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia Vantaalle (Vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Toimenkuva
Haemme allas- ja pihatarvikealan asiakasyrityksellemme huoltoasentajia Vantaan Petikkoon. Asiakasyrityksen tuotteet ovat esimerkiksi ulko- ja sisäuima-altaita, kylpytynnyreitä ja poreammeita. Työnkuvaasi kuuluu mm. altaiden huolto ja korjaus, varaosavaraston ylläpito, tavaratilausten vastaanottaminen ja lähettäminen ja tarvikemyynti myymälässä. Työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi myymälätyöskentelyä aamulla ja asennustöitä iltapäivästä. Työaika arkisin klo 8-18 välillä (37,5h/vk).
Odotamme sinulta
Olethan reipas, joustava ja vastuuntuntoinen tiimipeluri. Olet järjestelmällinen ja hyvin organisoinut –tykkäät pitää asiat ja tavarat järjestyksessä. Olet myös sopivasti sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen niin englanniksi kuin suomeksikin, jotta asiakaskontaktit hoituvat sujuvasti sähköpostitse, puhelimitse sekä kasvokkain. Hallitsethan yleisimmät tietokone ohjelmat kuten MS-Officen. Kiinnostus sähkötekniikkaan ja sähköteknisten laitteiden tuntemus edesauttavat työssä onnistumisessa. Kokemusta alalta ei vaadita sillä sinut perehdytetään tehtävään. B-ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävään osoitteessa www.vmp.fi ja kerro, miksi juuri sinä olet etsimämme huoltoasentaja. Kohdistathan hakemuksesi Huoltoasentajia Vantaalle ilmoitukseen. Muistathan, että CV nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Tehtävässä sovelletaan Kaupan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9-15 HR-Koordinaattori Olli Nyman 050 443 2915 tai sähköpostitse olli.nyman@vmp.fi.
Kesto
6kk, Mahdollinen vakinaistuminen
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.11.2019 mennessä.