(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia Transtechille Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018Työn kuvaus:
  Miltä kuulostaisi päästä osaksi suomalaista menestystarinaa työskentelemään maailman moderneimpien raideliikenneratkaisujen pariin? Nyt siihen on loistava mahdollisuus!
 
Etsimme Transtechin Helsingin toimipisteille huoltoasentajia raitiovaunujen ja matkustajavaunujen kunnossapitoon.
 
Työtehtäviisi kuuluvat raitiovaunujen ja junien matkustajavaunujen huolto- sekä kunnossapitotehtävät. Työssä pääset työskentelemään monipuolisten mekaanisten tehtävien ja sähköasennusten parissa. Työtä tehdään vuoroissa ja työssä menestyminen edellyttää kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn.
 
Mikäli sinulta löytyy tekninen koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai koneasentaja), osaat lukea piirustuksia sekä tulkita niiden avulla vikojen syitä, pystyt ratkaisemaan ongelmia itsenäisesti ja pidät työskentelystä mekaanisessa ympäristössä niin paikka voi olla juuri sinun. Aikaisempi kokemus liikkuvan kaluston huolto- tai vianhakutöistä ja korjauksista on eduksi.
 
Transtech tarjoaa työn, jossa pääset vaikuttamaan satojen tuhansien suomalaisten päivittäisen arjen sujumiseen. Transtechin raideliikenneratkaisut ovat kestävä ekologinen liikkumismuoto. Transtechille tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Transtechilla on käynnissä joukko mielenkiintoisia projekteja kuten pääkaupunkiseudun Raide-Jokerin vaunujen toimittaminen. Transtechilla pääsetkin osaksi kasvavaa toimialaa, jossa avautuu jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kasvattaa ammattitaitoasi ja osaamistasi kiinnostustesi mukaan.
 
Lisätietoja paikasta antaa Adeccon HR-konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi. Hae tehtävää nopeasti ja sinulla on mahdollisuus päästä mukaan alansa huippuammattilaisten tiimiin.
Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia. Transtechin palveluksessa on noin 550 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 110 milj. €.
 
Lue lisää Transtechista: www.transtech.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltoasentaja


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA