(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia Tampereen seudulle
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Huoltoasentajia

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

Saat itsenäiseen ja vastuullisen työn, jossa kokeneellakin on kehittymismahdollisuuksia

Työtehtäväsi

Työtehtävissäsi toimit huoltoasennustehtävissä töiden painottuessa sähköpuolen työtehtäviin pääasiassa Sastamalan alueella.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja tapahtuvat pääosin asiakkaiden kiinteistöissä sisältäen:

Taloteknisiä toimenpiteitä, korjausta ja ylläpitoa

Kuka olet?
Toivomme tuntemusta talotekniikasta, sähkötöistä ja kiinteistöhoidosta/ylläpidosta

Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähköasentaja, LVI-huoltoasentaja jne.

Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu oppia uutta. Arvostamme kokemuksen kautta hankittua osaamista, mutta työhön kuitenkin perehdytetään

Työ tapahtuu pääasiassa päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Työn suorittamiseksi vaaditaan omaa autoa.

Jotta viihdyt ja onnistut Bravidalla, sinun on

Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme

Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!

Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme

Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.

Tietoa Bravidasta
Bravida on johtava sekä urakoinnin että sähkö-, lv- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.

Mitä tarjoamme?
Bravida on suuri työnantaja - todellisuudessa suurin alallaan Pohjoismaissa. Suurena ja laaja-alaisena yrityksenä pystymme tarjoamaan sinulle paljon.

Saavutamme enemmän yhdessä. Meillä työskentelee n. 10.000 työntekijää. Hoidamme yhdessä mielenkiintoisia ja teknisesti haastavia toimeksiantoja, joita vain harvat yritykset pystyvät hoitamaan.

Bravidalla olet yksi meistä

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Kun sinä kehityt, mekin kehitymme

Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä.
Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. Bravida tarjoaa sisäistä koulutusta sekä asentajille että päälliköille, insinööreille, asiantuntijoille ja esimiehille. Kun työntekijämme kehittyvät, yrityskin kehittyy.

Kiinnostuitko?
Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on 30.11.2018

Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Lähetä CV:si ja hakukirjeesi !