(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia, sprinkleri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Haemme pääkaupunkiseudun alueelle sprinkleri- / kaasusammutushuoltoasentajia kiinteistöjen sammutusjärjestelmien huoltotöihin ja käyttäjäpalveluumme. Tulet työskentelemään sammutus- ja paloilmoitinjärjestelmien parissa ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Hae meille töihin!

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, meillä pääset nauttimaan esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • teknisen alan peruskoulutusta
  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • monipuolista talotekniikan osaamista
  • kykyä toimia itsenäisesti
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tomi Niinivaara, p. 040 830 8223 tai yksikönpäällikkö Jari Rautala, p. 050 390 1673. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 18.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.