Huoltoasentajia oppisopimuskoulutukseen VAK Huoltopalveluille
VAK Huoltopalvelut Oy Turku

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2021

Etsitkö vakituista työpaikkaa? Haluaisitko suorittaa ammattitutkinnon työn ohessa saaden koko ajan palkkaa? Oletko kiinnostunut ajoneuvosähköjen parissa työskentelystä ja monipuolisista huoltotöistä? Etsimme VAK Huoltopalvelut Oy:lle Lietoon motivoituneita tekijöitä palkalliseen huoltoasentajan oppisopimuskoulutukseen. Lue lisää ja tartu tilaisuuteen!

Nyt on ajoneuvosähköistä kiinnostuneelle uniikki mahdollisuus tarjolla! Oletpa sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen, me koulutamme sinusta rautaisen osaajan huoltoasentajan tehtäviin! Tarjoamme sinulle palkallisen koulutuksen, työpaikan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle modernissa ja täysin uudessa huoltopalvelukeskuksessa.

Huoltoasentajana pääset tekemään monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ajoneuvosähkötöitä, mekaanisia kunnossapitotöitä, hitsaustöitä, lasikuitu- ja puutöitä, jarru-, jousitus- tai hydraulilaitehuoltoja, pintakäsittelytöitä sekä monia muita monipuolisia raskaan kaluston huoltotehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset käyttämään niissä laajasti koulutuksessa oppimiasi asioita sekä kartuttamaan yhä edelleen ammattitaitoasi myös jatkossa mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Koulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden palkalliseen opiskeluun auto- ja ajoneuvosähköalan moniosaajaksi. Koulutuksen kesto riippuu aikaisemmasta kokemuksesta, ja sen jälkeen työllistyt suoraan VAK Huoltopalvelut Oy:lle, joka on alansa markkinajohtaja Suomessa. Jo koulutuksen aikana sinulle maksetaan TES:n mukaista palkkaa.

Opiskelut suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi muutaman kerran kuussa opiskelet myös lähiopetuksessa. Oppisopimuskoulutuksen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella.

Voisitko olla sopiva hakija? Ehdottomasti kyllä, mikäli sinulla on:

• asenne kohdallaan ja kiinnostusta sähköalaa kohtaan

• hyvä fyysinen peruskunto

• valmius 2-vuorotyöhön ja

• suomen kielen taito.

Tehtävässä on hyötyä aiemmasta huolto- ja asennustehtävien kokemuksesta esimerkiksi koulun, työn tai harrastusten parissa sekä C-luokan ajokortista. Niitä tärkeämpää on kuitenkin ehdottomasti motivoitunut asenteesi. Lisäksi katsomme eduksi työkokemuksesi tai harrastuneisuutesi sähköalalle tai kiinnostuksesi alaa kohtaan.

Työt ja koulutus loppuvuoden 2021 aikana sopimuksen mukaan. Aloitamme hakijoiden haastattelut välittömästi jo hakuajan aikana, joten hakemus kannattaa jättää heti!

Lisätietoja koulutuksesta ja työstä antaa mielellään Baronan Henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä, puh. 050 400 3817, arkisin klo 9–15.

Pohditko ehkä, millaista on huoltoasentajan työ VAK:lla? Tutustu tarkemmin vuoroesimies Jarkko Lehtosen työhön https://vak.fi/fi/uratarinat/tyoni-on-erittain-monipuolista-ja-kaikki-paivat-ovat-erilaisia-kalusto-ja-tekniikka-paivittyvat-koko-ajan-se-pitaa-mielenkiinnon-ylla-ja-innostaa-oppimaan-uutta/!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505308
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (ida-maria.yli-nissila (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0504003817
  • Sijainti: Turku, Lieto