(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia oppisopimuskoulutukseen VAK Huoltopalveluille
VAK Huoltopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Kiinnostaako sinua raskaan kaluston huoltotehtävät ja haluat vakituisen työpaikan sekä ammattitutkinnon? VAK Huoltopalvelut Oy avaa Liedon Avantiin uuden täyden palvelun huoltopalvelukeskuksen toukokuussa 2020. Etsimme uusia huoltoasentajia palkalliseen oppisopimuskoulutukseen.

Huoltoasentajan tehtävässä teet monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtäviisi voi kuulua mm. seuraavia asioita: mekaaniset kunnossapitotyöt, hitsaustyöt, lasikuitu- ja puutyöt, yksinkertaiset ajoneuvosähkötyöt, jarru-, jousitus tai hydraulilaitehuollot, pintakäsittelytyöt sekä monet muut monipuoliset raskaan kaluston huoltotehtävät. Jos jokin edellämainituista asioista on sinulle tuttu, voit olla hakemamme henkilö!

Tutustu Jarkko Lehtosen uratarinaan täältä: https://vak.fi/fi/uratarinat/tyoni-on-erittain-monipuolista-ja-kaikki-paivat-ovat-erilaisia-kalusto-ja-tekniikka-paivittyvat-koko-ajan-se-pitaa-mielenkiinnon-ylla-ja-innostaa-oppimaan-uutta/

Olet sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tai alaa vaihtamassa – me koulutamme sinusta rautaisen ammattilaisen huoltoasentajan tehtäviin! Tarjoamme sinulle mahdollisuutta pitkäaikaiseen uraan modernissa ja täysin uudessa huoltopalvelukeskuksessa.

Koulutuksen jälkeen työllistyt VAK Huoltopalvelut Oy:lle ja jo koulutuksen aikana sinulle maksetaan TES:n mukaista palkkaa. Opiskelut suoritetaan työn ohessa ja sinulla on kuukausittain muutama lähiopiskelupäivä. Oppisopimuskoulutuksen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja aikaisemman kokemuksen perusteella.

Sopivalla hakijalla on asenne kohdallaan, hyvä fyysinen kunto, valmius 2-vuorotyöhön ja suomen kielen taito. Eduksi katsomme kaiken kokemuksen huolto- ja asennustehtävistä koulun, työelämän tai harrastusten parissa. Hyötyä tehtävässä on myös vähintään C-luokan ajokortista.

Työt ja koulutus alkavat kevään 2020 aikana, maalis-, huhti- ja toukokuussa. Aloitamme hakijoiden haastattelut välittömästi, joten jätäthän hakemuksesi heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817.