(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia, LVV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja? Pystytkö työskentelemään itsenäisesti asiakaskohteissamme? Etsimme nyt ammattitaitoista LVV-huoltoasentajaa Turkuun, hae mukaan tiimiin!

Työtehtävät koostuvat asennus- ja ylläpitotehtävistä, putkiasennuksista sekä hitsaustehtävistä. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaan!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on talotekniikka-alan putkiasentajan koulutus ja useamman vuoden työkokemusta LVV-asennuksista sekä hitsaustehtävistä.

Tässä tehtävässä viihdyt, kun tunnistat nämä piirteet itsessäsi:

  • kykenet itsenäiseen työskentelyyn
  • hallitset erilaiset asiakaspalvelutilanteet
  • olet ongelmanratkaisukykyinen
  • olet paineensietokykyinen ja motivoitunut tekijä

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Paavo Sevon, p. 050 329 4403. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 12.2.2019 mennessä jättämällä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.