(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia, LVV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Haemme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä ja itsenäiseen työhön kykeneviä LVV-huoltoasentajia Turkuun. Työtehtävät koostuvat asennus- ja ylläpitotehtävistä, putkiasennuksista sekä hitsaustehtävistä. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on talotekniikka-alan putkiasentajan koulutus ja useamman vuoden työkokemusta LVV-asennuksista sekä hitsaustehtävistä.

Tässä tehtävässä viihdyt, kun tunnistat nämä piirteet itsessäsi:

  • kykenet itsenäiseen työskentelyyn
  • hallitset erilaiset asiakaspalvelutilanteet
  • olet ongelmanratkaisukykyinen
  • olet paineensietokykyinen ja motivoitunut tekijä

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Paavo Sevon, paavo.sevon@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 2.4.2019 mennessä jättämällä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen. Huomioithan, ettet jätä hakemustasi sähköpostiin, vaan työpaikkailmoituksen ohessa olevan linkin kautta.