(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia kiinteistöhuoltoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme kokeneita kiinteistöhuollon ammattilaisia Helsingin keskustan alueelle. Oletko etsimämme pitkän linjan ammattilainen, joka kaipaa uusia haasteita eikä pelkää mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle? Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään, vaihtelevat ja vaativat asiakkuudet tuovat mielekkyyttä työpäiviisi. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kiinteistöalan peruskoulutus sekä useamman vuoden kokemus kiinteistöhuollosta. Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hallitset lisäksi sähköisten huoltokirjojen käytön ja sinulta löytyy rohkeutta käyttää työssäsi myös englannin kieltä.

Asiakaspalveluhenkisenä alan ammattilaisena olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, laadukkaaseen raportoimiseen ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Pystyt venymään työpäivän aikana koviinkin tilanteisiin ja haluat olla tiimin vahvin lenkki! Sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen, p. 050 539 1543.

Hae tehtävään 30.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.