(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia, IV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme nyt sinua innokas ja asiakaspalveluhenkinen IV-huoltoasentaja! Toimintamme kasvaessa kaipaamme uusia ammattitaitoisia työkavereita työmaillemme Turkuun. Olet sitten nuorempi, hieman kuitenkin jo kokemusta kerännyt asentaja, tai vuosia IV-huollossa toiminut konkari, hae mukaan huipputiimiin!

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu ilmanvaihtokoneiden vuosihuollot, korjaukset ja asennustyöt monipuolisissa kohteissamme. Hyvät ja laadukkaat työkalut ja turvallinen työympäristö takaavat miellyttävän paikan työskennellä. Tukenasi on myös työpanostasi arvostavat kollegat ja käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa sekä aiempaa kokemusta alalta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman auton käyttöä. Sinulla on asiakaslähtöinen ote työnteossa ja tuletkin hyvin toimeen asiakkaiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Pasi, puh.+358 50 390 1741 tai sähköpostitse sami.pasi@caverion.com. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.

Hae tehtävää 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen  oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.