(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajia Constructorille
Constructor Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018
Constructor Finland Oy
Constructor Finland on toiminut jo vuodesta 1886 lähtien. Yrityksemme on erikoistunut varastotekniikkaan alkaen perushyllyistä ja päätyen erilaisiin nykyaikaisiin puoliautomaattisiin varastointiratkaisuihin ja varastoautomaatteihin. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme tuotteitamme ja palveluitamme perinteikkäällä Kasten-tuotemerkillä. Kuulumme kansainväliseen Gonvarri Material Handling -konserniin.

Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja pisimpään alalla yhtäjaksoisesti toiminut yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Lohjalla. Henkilöstöä on 42 ja liikevaihtomme on 23 milj. euroa.
Toimenkuva
Haemme Constructorille varastoautomaattien huolto-/asennustehtäviin 1-2 asentajaa.

Huoltotiimissä kaivataan aloitekykyisiä ja osaavia huoltoasentajia. Tehtäviin kuuluu varastoautomaattien huollon ja korjaamisen lisäksi satunnaisesti myös niiden asennustyöt.

Constructor tarjoaa innostavaa työtä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta sähkö- ja mekaniikkaosaamista, asiakaslähtöistä ajattelua ja sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito eduksi. Tietämys PC- ja PLC-ohjauksista on eduksi.

Olet positiivinen, joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä asiakkaiden parissa. Oma-aloitteisuus, vastuuntunto, huolellisuus sekä laatuajattelu ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia.

Työ edellyttää matkustamista, pääosin kotimaassa, joten oma auto on välttämätön.
Koulutus ja työkokemus
Sopiva koulutus on automaatioasentaja tai vastaava sähköalan koulutus.
Muut tiedot
Lisätietoja itse tehtävästä antaa arkisin Jussi Lehto (Constructor), puh. 044 5501 978. Hakuprosessista vastaa VMP Lohjan toimipiste, p. 040 307 5402 (tiedustelut ark. klo 8-10). Tehtävät alkavat määräaikaisena VMP:n kautta, tavoitteena vakituinen työ Constructorin kirjoilla.

Hae tehtävää heti oheisen linkin kautta. Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä. Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Vakituinen työ, aluksi määräaikainen VMP:n kautta
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.10.2018 mennessä.