HUOLTOASENTAJA/VARASTOTYÖNTEKIJÄ
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Kiinnostaako sinua työkoneet? Oletko kätevä käsistäsi ja etsit työtä, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä? Rakennus Future Oy etsii joukkoihinsa HUOLTOASENTAJAA/VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle!

Rakennus Future tarjoaa liki 30 vuoden kokemuksella laadukasta uudisrakentamista ja saneerausta Uudellamaalla. Rakennus Futuren toimisto, varasto ja korjaamotilat sijaitsevat Vantaalla, jonne etsimme nyt vahvistusta. Jos tykkäät tarttua toimeen ja oppia uutta tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten. Pääset toimimaan monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä hyvän tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. työkoneiden huoltotyöt, kuten jarru-, alusta-, päällirakenne-, hydrauliikka- ja sähkötyöt, sekä varastötyöt ja tavarankuljetus. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa klo 7-15.30 välillä.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulla on kokemusta esim. autokorjauksesta, varastotyöstä tai alan koulutusta. Koulutustaustana voi olla esimerkiksi raskaankaluston asentaja tai auton asentaja, mutta tärkeimpänä hakukriteerinä arvostamme kokemusta huolto- ja korjaustehtävistä, sekä reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulta tulee löytyä ajokortti, työturvallisuuskortti sekä sujuva suomen kielen osaaminen. Tehtävä on aluksi määräaikainen Amikon kautta, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaisuuden jälkeen suoraan Rakennus Futurelle.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin täytä hakemus sivuillamme www.amiko.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Raine Hietalahti, 050 329 5530, raine.hietalahti@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1345659
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa