(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja/varastotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Kiinnostaako sinua ajoneuvoihin liittyvä työ? Oletko kätevä käsistäsi ja etsit työtä, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä? Lahden Bike Marine Oy etsii joukkoihinsa uutta HUOLTOASENTAJAA/VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ toimimaan vene/moottoriajoneuvoliikkeen tehtävissä. Voisitko sinä olla se, jota etsimme?

Lahden Bike Marine Oy on monipuolinen vene- ja koneliike Päijät-Hämeessä. He tarjoavat laajan valikoiman veneitä, moottoripyöriä ja mönkijöitä vauhdikkaaseen vapaa-aikaan. Kärkimerkkeinä heillä on Yamaha, Polaris, Yamarin, Yamarin Cross, Finnmaster, Buster, Suvi, Peugeot ja Aixam.

Sinun tehtäväsi tulee koostumaan suurimmaksi osaksi veneiden kuljetuksesta sekä fiksaamisesta luovutusta varten. Pääset työskentelemään myös veneiden ja muiden koneiden asennuksen parissa. Tarpeen tullen sinulla tulee olemaan myös myymälän ja huollon puolella erilaisia avustavia tehtäviä.

Sinä olet oppimishaluinen ja työhön motivoitunut tekijä, joka haluaa päästä osaksi mukavaa tiimiä. Sinulta löytyy Be-kortti takataskustasi, ja jos sinulla on kertynyt kokemusta veneiden siirtämisestä/peräkärryn vetämisestä, niin mainitsethan sen hakemuksessasi. 

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen venesesongin ajaksi, arviolta 7 kk ajaksi huhtikuusta lokakuulle. Yrityksen tarpeen mukaan töille voi olla jatkoa.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin täytä hakemus sivuillamme. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Saara, p. 050 476 7404, saara.hasa@amiko.fi.