(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentajan aputyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakasyrityksellemme, globaalille teollisuusalan konsernille KUNNOSSAPITOASENTAJAN APUTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään erilaisten teollisuuden huoltotöiden parissa.

Työ on määräaikaisuus, riippuen projektien kestosta. Työ vaatii jonkin verran matkustusvalmiutta sekä valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Toivomme sinulta sähkö- tai konetekniikan peruskoulutusta, tai muuta alalle sovellettavaa teknistä koulutusta. Aikaisempaa työkokemusta toivomme jonkin verran. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, asenteeltaan tulevaisuuden ammattilainen joka ei pienestä likaantumisesta hätkähdä. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, erityistä tarkkuutta ja vastuullista työotetta. Hyvä paineensietokyky, ripeys ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan.

Työtehtäviisi kuuluu koneiden ja sähkömoottoreiden huolto-, korjaus- ja käyttöönottotehtäviä asiakkaamme omien asentajien apuna. Lisäksi työhösi kuuluu muiden tuotannon laitteiden huoltamista ja ylläpitämistä. Toimit asentajien apuna sekä yhteistyössä yrityksen niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta asiantuntevien kollegojen ympäröimänä, työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 11.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.