Huoltoasentajan aputyöntekijä asiakaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018Työn kuvaus:
  Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakasyrityksellemme, globaalille teollisuusalan konsernille HUOLTOASENTAJAN APUTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään erilaisten teollisuuden huoltotöiden parissa.
 
Työn kuvaus:
Työ on määräaikainen, riippuen projektien kestosta. Työ vaatii jonkin verran matkustusvalmiutta sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.
 
Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta sähkö- tai konetekniikan peruskoulutusta, tai muuta alalle sovellettavaa teknistä koulutusta. Aikaisempaa työkokemusta toivomme jonkin verran. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
 
Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, asenteeltaan tulevaisuuden ammattilainen joka ei pienestä likaantumisesta hätkähdä. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, erityistä tarkkuutta ja vastuullista työotetta. Hyvä paineensietokyky, ripeys ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Työtehtäviisi kuuluu koneiden ja sähkömoottoreiden huolto-, korjaus- ja käyttöönottotehtäviä asiakkaamme omien asentajien apuna. Lisäksi työhösi kuuluu muiden tuotannon laitteiden huoltamista ja ylläpitämistä. Toimit asentajien apuna sekä yhteistyössä yrityksen niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta asiantuntevien kollegojen ympäröimänä, työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.
Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 27.05.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltoasentajan aputyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1134178
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: OULU