(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja/Millog Oy, Kajaani
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien materiaalin kunnossapidosta sekä erikseen sovituista Ilmavoimien materiaaleista. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Palveluksessamme 22 toimipaikalla työskentelee yli 1000 kunnossapidon ammattilaista.

Haemme Maajärjestelmät -toimialalle Kajaanin toimipaikkaan

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa liikkuvan kaluston kunnossapitotyöt. Kokemuksen karttuessa pääset osallistumaan myös muuhun vaativaan kunnossapitopalveluun asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Toivomme sinulta kokemusta huolto- ja kunnostustöistä ja tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta (raskaskone-, auton-, autosähkö-, metsäkoneasentaja tmv). Sinulla on peruskäyttäjän taidot yleisistä tietojärjestelmistä ja ymmärrät töiden raportoimisen merkityksen. Osaaminen toiminnanohjausjärjestelmästä on ehdoton vahvuus. Olet halukas panostamaan oppimiseen ja kehittymiseen työssä pitkäjänteisesti. Katsomme eduksi taidon tulkita ajoneuvojen sähkötekniikan, hydrauliikan ja paineilmajärjestelmien piirustukset. Kokemus eri järjestelmien ja laitteiden vianhausta on arvokasta, lisäksi SA-kaluston tuntemus auttaa työhön perehtymisessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaslähtöiseen toimintatapaan. Sopeudut hyvin muutoksiin ja olet täsmällinen. Toivomme mahdollisuutta osallistua lyhytaikaisiin työkeikkoihin asiakkaamme kumppanina osallistuen kentällä tapahtuvaan operatiiviseen huoltotoimintaan ja kouluttamiseen. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä positiivista palveluasennetta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän sekä kannustavan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää tehtävästä tai työyhteisöstä? Soittele rohkeasti lisätietoja osastopäällikkö Tommi Toppiselta, p. 040 315 7900 tai työnjohtaja Esko Moilaselta, p.040 315 7796.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.8.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi.