(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja,LVI
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä huoltoasentaja vailla uusia haasteita? Etsimme nyt vuorovaikutustaitoista alan osaajaa sopimusasiakaskohteeseemme Kotkan talousalueelle. Tulevana asentajana työpäiväsi täyttyvät teollisuuskiinteistön päivittäishuollon ylläpidosta, asennuksista ja korjauksista. Työskentelet asiakkaamme kiinteistöissä, ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Toimi pikaisesti ja hae heti mukaan!

Tarvitset työssäsi LVI-alan soveltuvaa ammattitutkintoa ja mielellään muutaman vuoden työkokemusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää mm. voimassaolevia ensiapu-, työturvallisuus- ja tulityökortteja. Automaatio- tai kylmäalan osaaminen katsotaan eduksi tehtävän hoitamisessa. Tehtävässä edellytämme vähintään B-ajokorttia.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Halu sitoutua työhön ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä on edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Hae tehtävää 03.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Aluepäällikkö Juha Vesanen puh. 050 464 8950. Caverionin rekrytointikumppanina toimii  VMP Oyj ja lisätietoja antaa myös rekrytointikonsultti Tiina Sandell p.040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.