Huoltoasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme asiakkaallemme huoltoasentajaa.

 • Oletko kiinnostunut tekniikasta ja huipputeknologiasta sekä innostutko uusista innovaatioista?
 • Haluatko mukaan rentoon porukkaan? 
 • Kuvaavatko sinua sanat asiakaslähtöinen, ratkaisukeskeinen ja teknisesti taitava?
 • Oletko aktiivinen ja valmis matkustamaan työn puolesta?

Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, jatkathan lukemista.

Huoltoasentajan työtehtävät

Huoltoasentaja vastaa esim. olosuhdetesti laitteiden, kovuusmittareiden tai väsytystestereiden käyttöönotosta asiakkaiden tiloissa: asentaa koneet käyttökuntoon sekä antaa koulutusta/opastusta koneenkäyttäjille. Työtehtäviin kuuluvat myös laitteiden kalibroinnit ja huollot sekä teknisen tuen antaminen niin puhelimen ja sähköpostin välityksellä kuin tarvittaessa paikan päällä asiakkaiden luona. Huoltoasentajana pääset myös mukaan asiakasprojekteihin niin Suomessa kuin muissakin pohjoismaissa, joten työ sisältää jonkun verran matkustamista (noin 1vko/kk). Työtä tehdään niin yksin kuin yhdessä, vaihtelevien tilanteiden mukaan. 

Toivomme sinulta:

Odotamme hakijalla olevan sopiva tekninen tausta työn suorittamista ajatellen, sekä muutaman vuoden työkokemus kylmälaitteiden ja/tai laiteasennusten parista. Olet asiakaspalveluhenkinen, itseohjautuva sekä kiinnostunut alasta ja uuden oppimisesta. Sinulla on kylmäalan Y3- luvat ja sähkötöiden pätevys, teknisen dokumentaation ymmärrystä sekä englanninkielen taito. Tietotekniset taitosi ovat myös hyvällä tasolla sekä viestit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa niin kirjallisesti kuin suullisesti. Etsinnässä on henkilö, joka viihtyy tiiviissä työyhteisössä sekä suhtautuu työntekoon sitoutuneesti. 

Mitä työ tarjoaa:

Asiakkaamme tunnetaan vakavaraisena yrityksenä, jossa työtä tehdään asiantuntevasti, mutta innokkaasti pieni pilke silmäkulmassa. Työ tarjoaa joka päivä uusia haasteita, joten työhön ei takuulla kyllästy ja saat oppia paljon uutta. Pääset työskentelemään laaja-alaisesti huipputeknologiaa valmistavien yrityksien kanssa. Työkavereina sinulla on alan asiantuntijoita, jotka varmasti auttavat työssä alkuun ja tukevat työtä myös matkan varrella. Työskentelytilat ovat valoisat, avarat ja viihtyisät. Yhteishenki on tällä porukalla erittäin lämmin ja vahva, töissä on kiva olla.

Hakuprosessi:

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera meille mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi tähän tehtävään liittyen sekä ennen kaikkea motiiveistasi ja tahtotilastasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi. 

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, asiakkaastamme kerromme lisää haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: huoltoasentaja, huoltoteknikko, kylmälaiteluvat, Y3

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1549668
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 25.1.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Keski-Suomi, Muurame