Huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Tiimimme kaipaa vahvistusta ja etsimmekin nyt kahta huoltoasentajaa. Tässä tehtävässä saat työskennellä itsenäisesti ja joustavasti vastaten oman osaamisalasi huoltotehtävistä vaihtelevissa kohteissa pääkaupunkiseudulla. Monipuolisen tehtävän ydin on avoin yhteistyö asiakkaiden kanssa. Voit olla joko uraasi aloitteleva tekijä tai kokenut konkari, meillä on sinulle töitä! 

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa, yhdessä innovatiivisen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi ja käytössäsi on myös Caverionin kattava koulutustarjonta. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/. 

Hyvät eväät tehtävään antaa esimerkiksi LVIS-alan tai kiinteistöhoidon tutkinto. Katsomme aikaisemman kokemuksen eduksi, mutta hyvä asenne on tärkein. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon ja työskentelet luontevasti asiakasrajapinnassa. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jan Huhta, p. 050 3900 992 tai jan.huhta@caverion.com.  

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae tehtävää viimeistään 28.2.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot