Huoltoasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Kiinnostavatko sinua monipuoliset asennus- ja korjaustyöt? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki sekä mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa ja motivoitunutta asentajaa metalliteollisuuteen Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät jätepuristinten korjaus- ja huoltotehtäviä huoltohallilla. Työtehtäviin esimerkiksi puristinten mekaaninen kunnostus, korjaushitsaukset, pienet sähkö- ja hydrauliikkatyöt sekä laitteiden pesut. Työssä käsitellään myös painavia osia nostinten avulla, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Työskentelet vuoroviikoin maanantaista perjantaihin aamu- ja iltavuoroissa; aamuvuorot alkavat liukuvasti klo 5.00-6.00 ja iltavuorot ovat klo 13.30-22.00 Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta mekaanisista asennuksista ja/tai sähkö/hydrauliikkatöistä
  • Reipasta ja motivoitunutta työasennetta
  • Halua oppia uutta ja kehittyä erilaisissa työtehtävissä
  • Suomen tai englannin kielen taitoa
  • Kokemus trukilla ajamisesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: asentaja, mekaniikka-asentaja, mekaaninenasentaja, sähköasentaja, hydrauliikka-asentaja, metallityöntekijä, hitsaaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot