Huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi kiinteistöhuollon huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat kiinteistöhuollon huoltotehtävistä kiinteässä, korkean luokan asiakaskohteessamme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhuollon alalta vähintään muutaman vuoden ajalta.  Talotekniikan osaaminen on vahvuutesi, sekä muiden asennustöiden osaaminen katsotaan eduksi. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun ja olet tarkka sekä työsi jäljestä että työajoista. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaativissakin olosuhteissa suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen 0505391543 jani.tikkanen@caverion.com. 

 

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 15.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot