Huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2021

Etsimme nyt huoltoasentajaa asiakaskohteisiimme Kouvolaan. Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen huolto-, ylläpito-, ja asennustehtävät sekä viankorjaukset. Kiinnostuitko? Hae heti mukaan!

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa, yhdessä innovatiivisen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasedun, sekä oman työterveyspalvelun. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy talotekniikka-alan tai kiinteistöhuoltajan koulutus taskustasi ja muutaman vuoden kokemus alan tehtävistä.  Arvostamme palveluhenkistä asennetta sekä määrätietoista työotetta. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat halun kehittyä ja oppia uutta. Sinulta löytyy ripeää otetta työsuorituksissa ja kestät myös kiireisen työympäristön tuomaa painetta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jani Mouhu, p. 050 358 8982 tai jani.mouhu@caverion.com

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 26.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot