Huoltoasentaja
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

LapWall Oy on Suomen johtava puurakenteisten elementtien valmistaja. Laajan tuotevalikoimamme ansioista voimme palvella tehokkaasti erilaisten asiakkaidemme tarpeita. Meillä on Suomen suurimmat ja nykyaikaisimmat puuelementtitehtaat Pälkäneellä ja Pyhännällä. Lisätietoa www.lapwall.fi

Haemme hyvän ja positiivisen asenteen omaavaa

HUOLTOASENTAJAA

Pyhännän tuotantolaitokselle

Huoltoasentajan työhön kuuluu ennakoivan huollon tehtäviä, projektien valmistelua sekä kiinteistöhuollon tehtäviä. Tehtäviä on vaativammista vaihteistojen vaihtamisesta ja kunnostamisesta aina rutiininomaisempiin tehtäviin. Työ on 2 -vuorotyötä, ma - pe vuoroviikoin klo 6.00 - 14.30 ja klo 14.30 -23.00. Huolto työskentelee satunnaisesti myös öisin ja viikonloppuisin tuotannon huoltoihin liittyen. Hitsaustaito on työssä eduksi, kuten myös trukinajo taito. Työt alkavat elokuun alussa lomien jälkeen.

Menestyäksesi tehtävässä arvostamme

- tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. sähkö- ja automaatioalan tutkintoa

- aikaisempaa työkokokemusta vastaavista tehtävistä

- tiimityöskentely- ja sosiaalisia taitoja

- positiivista asennetta ja halua oppia uutta

- oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Eduksi katsomme

- Englannin kielen taito. (Tarvittaessa on pystyttävä soittamaan Saksaan)'

- Ennakoivan kunnossapidon kokemus

- Hitsausosaaminen

- Koneiden ja laitteiden korjausosaaminen

- Rakennusten tekniikan tuntemus

Tarjoamme mielenkiintoisen, vakituisen työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan. Työt alkavat elokuun alussa ja työtä on tarjolla 40 h / viikko kahdessa vuorossa. Saat hyvän perehdytyksen työhösi ja pääset osaksi mahtavaa työyhteisöä, jossa osaamistasi arvostetaan.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 12.8. mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja liittämällä CV:si. Lisätietoja tehtävästä ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Sanni Lemetyinen alkaen puh. 040-183 8301 tai sanni.lemetyinen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot