Huoltoasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Haemme asiakkaallemme huoltoasentajaa työskentelemään nostolaitteiden ja nosto-ovien parissa.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi/

Työnkuvaus:
Päivittäisessä työssäsi teet itsenäisesti teollisuusnostureiden ja -nostolaitteiden, kuljetinjärjestelmien sekä korkeavarastojen huoltoja ja korjauksia. Tehtäväsi sisältää vikakeikkoja sekä erilaisia huoltoja. Mikäli sinulla on nostolaitetarkastajan pätevyys, teet myös tarkastuksia. 
Sinun on mahdollista ja toivottavaa suorittaa työssäsi nostolaitetarkastajan sertifikaatti, mikäli sinulla tätä ei vielä ole. Päätoimipisteesi sijaitsee Kokkolassa, mutta työsi on liikkuvaa ja suoritat huoltoja Algolin asiakkaiden tiloissa. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista, mikä vaatii ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on mahdollisuus osallistua vapaaehtoiseen päivystysrinkiin.

Odotamme sinulta:
Etsimme hyviä kädentaitoja omaavaa henkilöä, jolla on itsenäinen ote työntekoon. Koulutukseltasi voit olla sähköasentajan perustutkinnon, automaatioasentajan tai koneasentajan tutkinnon suorittanut osaaja. Sinulta tulisi löytyä työkokemusta teollisuuden laitteiden tai koneiden mekaniikka- tai sähköasennuksista. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen nostolaitteiden tai nosto-ovien parissa työskentelystä sekä sähköosaamisen. Sinulla tulisi olla asennus- ja sähkökuvien lukutaitoa sekä työturvallisuussäännöt hyvin hallussa.

Tarjoamme sinulle: 
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään itsenäisesti kattavan perehdytyksen jälkeen. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Algol Technics on vakavarainen työnantaja, jossa sinulla on mahdollisuus jatkaa kehittymistäsi vielä vahvemmaksi alan osaajaksi.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille nettisivujemme kautta. 

Lisätietoja:
HR Trainee
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, nosturiasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja, huoltoasentaja, teknikko

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477438
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Pohjanmaa, Kokkola