Huoltoasentaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Huoltoasentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Turkuun huoltoasentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme tarjoaa ilmanvaihtokoneiden huolto- ja korjauspalveluja Varsinais-Suomen alueella. Asiakkaina ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöt ja teollisuus. 

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta, tai kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Kykenet itsenäiseen työhön ja olet luotettava ja rautaisen työntekoasenteen omaava tekijä. Sinun ei tarvitse välttämättä olla valmis ammattilainen, tärkeintä on asenne ja halu oppia! Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Palkkaus Talotekniikka-alan TES / sopimuksen mukaan. Työt alkava sopivan hakijan löydyttyä. Työssä on mahdollisuus vuokratyösuhteen kautta työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 30.6.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Niko Grönlund
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
0400 317 834
niko.gronlund@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453730
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Parainen, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Taivassalo, Turku