Huoltoasentaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Ammattitaitoinen huoltoasentaja

Haemme Itä-Suomen Nosturitarkastukselle huoltoasentajaa.

Huoltoasentajana pääset työskentelemään työparisi kanssa tehden monipuolisesti nostureiden ja nostoapuvälineiden tarkastuksia, huoltoja ja korjauksia.

Tehtävässä on tärkeintä huomioonottaa laitteiden kunto, käyttömäärä ja käyttöolosuhteet.

 

Hakijoita toivomme aikaisempaa työkokemusta mekaanisesta asennustyöstä ja henkilönostimien tuntemuksesta. Myös hitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme että omaat valmiudet työskennellä perehdytyksen jälkeen itsenäisesti. (Työ tapahtuu useimmiten työparin kanssa, mutta myös itsenäistä työskentelyä vaaditaan)

Työntekijänä olet:

  • Ahkera
  • Oma-aloitteinen
  • Luotettava
  • Vastuullisesti toimiva
  • Itsenäiseen työhön kykenevä

Olet suorittanut sähköasentajan tutkinnon tai  alalle soveltuvan teknisen koulutuksen.

Sinulta löytyy voimassa olevat työturvallisuus ja tulityökortit.

Asemapaikkana on Kuopio, mutta työssä tehdään asennuskeikkoja asemapaikan ulkopuolella, joten sinulla tulee olla ajokortti ja auto käytössäsi.

Tarjoamme maalis-huhtikuussa alkavan työsuhteen.

Työtunnit vaihtelevat asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti alkuun keikkaluontoisesti, mutta työ vakiintuu kesää kohden.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti ja laitathan hakemusta tulemaan joko täyttämällä eezylle työnhakuprofiilin oheisesta linkistä tai laittamalla avoimen hakemuksen satu.vaisanen@eezy.fi.  Liitä mukaan CV ja avoin hakemus.

Hakuaika 23.4.2021 saakka.

 

Itä-Suomen Nosturitarkastus Oy on perustettu marraskuussa 2017. Teemme ammattitaidolla nostureiden ja nostoapuvälineiden tarkastukset, huollot ja korjaukset. Tarjoamme myös teollisuuskoneiden ja -laitteiden kunnossapitopalvelut.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot