Huoltoasentaja

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Huoltosopimuskantamme on reilussa kasvussa, josta syystä haemme täydennystä valtakunnalliseen 24h vuorokaudessa toimivaan huoltoverkostoomme itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä kiinnostunutta

HUOLTOASENTAJAA

Palvelemaan asiakkaitamme Tampereen talousalueella

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja olet kerryttänyt työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä.

Tulet tekemään työtä kotoasi käsin ja sitä varten saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä vaaditaan asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi.

Lisätietoja antavat työnjohtaja Mikael Blomqvist p. 050 3898 200 ja huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040 722 4774. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.4.2021 mennessä sähköpostilla juha.tolvanen@assaabloy.com.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tietoa työnantajasta