Huoltoasentaja.
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2021

Oletko teknisesti orientoitunut tyyppi, jolla on palveluasenne kohdillaan? Oletko kätevä käsistäsi ja etsit itsellesi monipuolista työtä asennustöiden parissa? Jatka lukemista, saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme asiakkaallemme HUOLTOASENTAJAA. Työskentelet ilmanpuhdistuslaitteiden sekä tilakohtaisten ilmanvaihtolaitteiden asennusten sekä huoltojen parissa; toimitat ja asennat laitteita sekä opastat asiakkaita niiden käytössä. Yrityksen pääkonttori on Lahdessa, mutta toimialueena on koko Suomi – pääset siis ajoittain nauttimaan vaihtuvista maisemista työtä tehden!

Mitä toivomme sinulta? Omaat hyvän tilannetajun ja sinulla on kyky priorisoida työtehtäviäsi. Sinulta tulee löytyä perus IT-taidot, jotta huolto- ja CRM-järjestelmien käyttö sujuu mutkitta. Käsityökalujen käyttö ei tuota sinulle ongelmaa, ja olet teknisesti orientoitunut. Suurin osa huolloista tehdään asiakkaiden tiloissa, joten toivomme sinulta löytyvän myös hyvää palveluasennetta, sillä toimit yrityksen edustajana käyttäjien keskuudessa. Eduksesi katsomme kokemuksen ja ymmärryksen IV- sekä sähköpuolesta. Tehtävän luonne edellyttää B-ajokorttia ja valmiutta matkatyöhön.

Entä mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle? Pääset alati kehittyvän toimialan pariin viihtyisää työympäristöä ja vauhdikkaita työkavereita unohtamatta. Saat tukea sekä kattavan koulutuksen omaan työhösi. Kokoaikainen työ monipuolisten tehtävien parissa, kilpailukykyinen palkka…eikö kuulosta aika hyvältä paketilta?

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi, jätä hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme www.amiko.fi kautta ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Mika Niemi, p. 0504632668.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438400
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti