Huoltoasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Etsimme asiakkaallemme, VTA Tekniikka Oy:lle, huoltoasentajaa raskaan kaluston huoltotehtäviin. VTA Tekniikka Oy on vakavarainen kotimainen yritys, joka maahantuo, valmistaa sekä huoltaa laitteistoa raskaalle autoteollisuudelle. Yrityksen toimitila sijaitsee Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävänkuvaus
Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa vaihtelevat raskaan kaluston huoltoasennustehtävät, vian etsintä ja sähkövikojen korjaukset. Taustaltasi voit olla esimerkiksi vankan sähkötuntemuksen omaava automekaanikko, varsinaista sähköasentajan koulutusta et kuitenkaan tarvitse. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan vahvaksi eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Käytössäsi on laadukkaat nykyaikaiset työvälineet. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikkotyöaika on 40h/vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Ketä etsimme
Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla ymmärrystä ja aiempaa käytännön kokemusta niin ajoneuvosähkön kuin hydrauliikan parissa työskentelystä. Etsimämme työntekijä omaa hyvän teknisen ymmärryksen ja on nopea omaksumaan sekä soveltamaan uutta tietoa. Toivomme, että olet itsenäinen työntekijä, joka tarttuu työhön nopeasti ja kantaa luontaisesti vastuun kulloisenkin projektin läpiviennistä.

Tarjoamme
VTA Tekniikalla pääset työskentelemään verrattain itsenäisessä roolissa monipuolisten työtehtävien parissa. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa osaamistasosi mukaan. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä kevään 2021 aikana.

Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa!
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tarkempia lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen mira.salomaa@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätiedot tarvittaessa:

HR-konsultti Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi, puh. 045 132 0405

Avainsanat: automekaanikko, sähköasentaja, raskas kalusto, kokopäivätyö, Pirkanmaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1431473
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Pirkkala