(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOASENTAJA
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi 

 HUOLTOASENTAJAA pääkaupunkiseudulle

Huoltoasentajana toimit asiakasrajapinnassamme tehden huoltoja asiakkaillemme jo asennettuihin tuotteisiimme pääkaupunkiseudulla. Teet myös tiivistä yhteistyötä talon asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä sopii sinulle, mikäli haluat työskennellä asiakkaiden kanssa, olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja. Oma-aloitteisuus, ahkeruus ja itsenäinen työote ovat eduksi. Takaamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi. Arvostamme joustavuutta työajoissa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön hyvinvointia Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2019. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n kasvutarinaa, täytä hakemuksesi ja palkkatoiveesi jo tänään, mutta viimeistään 26.2.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön löydyttyä. 
 
Lisätiedot: työnjohtaja Tomi Korpela, p. 0401830835