(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Hämeen Laatusäiliöt Oy (HLS) on nesteiden kuljetuskaluston säiliön valmistukseen, korjaukseen, huoltoon ja muutosrakentamiseen keskittyvä yritys. Yhtiön ammattitaidolla hoidetaan myös kuljetuskaluston valmistukseen ja muutokseen liittyvä suunnittelu ja varaosamyynti. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Lahden Kujalassa.

Haemme asiakkaallemme Hämeen Laatusäiliöt Oy:lle HUOLTOASENTAJAA Lahteen

Tehtäväsi on tieliikenteessä käytettävien VAK/ADR-säiliöiden valmistus, huolto- ja korjaustyöt. Työ painottuu uusien sekä käytettyjen säiliöiden monipuolisiin asennustöihin. Toivomme hakijoilta kokemusta sähkötöiden, pneumatiikan sekä hydrauliikan osalta. Lisäksi haponkestävän teräksen ja alumiinin hitsaustaito on pakollista tässä tehtävässä. Huoltoasentajan työ alkaa vuokratyösuhteena. Määräajan jälkeen päteväksi ja sopivaksi osoittautuneen työntekijän on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Työssä menestyäksesi sinulla pitää olla omatoiminen, reipas asenne sekä halu oppia uusia taitoja. Näitä tehtäviä ei opeteta kouluissa, joten uusi työntekijä saa perehdytyksen ja opastuksen työtehtäviin. Mikä kiinnostuit ja osaamisesi vastaa edellä kuvattua, lähetä meille hakemuksesi.

Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Myyntipäällikkö Martti Hannola p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Hakuaika päättyy 24.1.2021. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.