(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020
Haemme nyt Hämeenlinnan tiimiimme kokenutta huoltoasentajaa! Tässä tehtävässä vastaat kiinteistötekniikan huolto-, asennus-, sekä korjaustehtävistä vaihtelevissa asiakkuuksissamme Kanta-Hämeen alueella. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan perustutkinto tai muu vastaava koulutus sekä vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tommi Lindberg p. 050 512 5930 tai tommi.lindberg@caverion.com. 

Hae tehtävään 25.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.