(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020
Kiinnostaako sinua vaihteleva ja itsenäinen työ vastuullisella työnantajalla? Täydennämme huoltoasentajatiimiämme pääkaupunkiseudulla, joten olet sitten alan kokenut konkari tai uraasi aloitteleva tekijä, hae meille töihin!

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia ja mielenkiintoisia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen! Käynnissä olevien projektien ylläpitotehtävät jatkuvat aina 2030-luvulle saakka. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaedut. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtävässä toimit jätteen putkikeräysjärjestelmien huoltoasentajana ja työpäiväsi koostuvat Envac- jätteenkeräysjärjestelmän huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävistä. Hajuton ja näkymätön Envac on nykyaikainen ja ekologinen jätteenkeräysjärjestelmä, joka toimii täysin automaattisesti. Työ on osittain ulkotyötä, mutta pääasiassa tulet työskentelemään tietokonepohjaisten ohjelmien parissa. Kohteesi sijaitsevat Kalasatamassa, Jätkäsaaressa sekä Suurpellossa. Tehtävässä tarvitset ajokorttia, ja saat käyttöösi yrityksen huoltoauton päivittäistä liikkumista varten.  

Tehtävässä menestyäksesi olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on reipas ote työntekoon, etkä jää paikallesi haastavienkaan tilanteiden edessä. Arvostamme sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemusta (heikkovirta). Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen yleisistä kiinteistöjen ja/tai teollisuuslaitosten huolto- ja/tai ylläpitotehtävistä. Toivomme sinulta löytyvän päivystysvalmiutta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Roland Walander, p. 050 390 1710. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt tai viimeistään 5.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.