(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Haemme asiakkaallemme huoltoasentajaa

Työnkuva:

Tehtävänäsi on puristintyökalujen huolto ja terien vaihto metallialan alihankintayrityksessä, joka valmistaa pieniä- ja keskisuuria kappaleita. Työssä toimit itsenäisesti ja oma-aloitteisesti työkoneiden parissa, ratkaiset ongelmia ja huollat monipuolista konekantaa.  Tämä työpaikka on savuton. 

Tarjoamme sinulle:

Työhön saat hyvän perehdytyksen ja opetuksen, joten konkari ei vielä tarvitse olla. Monipuolisessa työssä pääset kuitenkin kehittymään alan ammattilaiseksi. Saat pitkäaikaisen työn päivävuorossa ja osaavan HR-tiimin tuen koko työsuhteen ajaksi. 

Toivomme sinulta:

Metallialan osaamista, hyvää joustavaa asennetta ja intoa tehdä töitä. Aiempi kokemus hydraulipuristimista ja epäkeskokoneista luetaan eduksi. Tarkkuus ja ahkeruus on sinulla veressä. Pystyt toimimaan työssäsi myös englannin kielellä ja haluat sitoutua pidempiaikaisesti tehtävään. 

Hakuprosessi: 

Tehtävään voit hakea järjestelmämme kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä, heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi meille ja kerro siinä osaamisestasi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi