(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Toimenkuva
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Huoltoasentajaa/ Laiteasentajaa. Tehtävässä hoidat itsenäisesti tilausten mukaisia keittiöiden lämpölaitteiden asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Merkkiriippumaton osaaminen sekä laiteturvallisuudesta huolehtiminen ovat toiminnan kulmakiviä. Asenne, motivaatio työhön sekä erinomainen asiakaspalvelu ovat työskentelyn kunnia-asioita. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi talotekniikan- tai sähkö- ja lvi-alan alueilta. Sinulla löytyy mielellään jo aiempaa karttunutta kokemusta laitehuollon ja konekorjauksen parista, tai voit myös olla tulevaisuuden ammattitekijä kasvamassa alan työtehtävien pariin. Tärkeintä on, että olet työskentelyotteeltasi vastuullinen, joustava ja järjestelmällinen. Työtapa on ripeää ja tehokasta, mutta samalla aina huolellista ja laadukasta.
Työssä ei käytetä kaasuja joten kylmäainelupia ei tarvitse olla. Sähkärin lupiakaan ei välttämättä tarvita, riittää että sinulla on perus tieto - ja taito sähkölaitteista esimerkiksi työn tai harrastuksien kautta.

Muut tiedot
Etsinnässä pitkäaikainen tekijä kenellä on asenne kohdillaan. Työsuhde solmittaisiin ensin meidän kauttamme jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille.
Tehtävä edellyttää liikkumista työkohteiden välillä yrityksen autolla, joten hakijoilta edellytetään ajokortti.
Myös suomenkielen osaaminen on edellytys perehdytyksen ja työn suorittamisen kannalta.
Jos kiinnostuit tehtävästä , hae paikkaa www.vmp.fi ja jätä hakemus, liitä mukaan cv.
Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja Sini Partanen 0503229979

Kesto
yli 12kk

Lisätietoja
Sini Partanen, sini.partanen@eezy.fi, 0503229979

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.08.2020 mennessä.