(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020
Haemme nyt jätteen putkikeräysjärjestelmien huoltoasentajaa aluerakentamiskohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Olet sitten alan kokenut konkari tai uraasi aloitteleva tekijä, hae meille töihin!

Tehtäviisi kuuluvat Envac- jätteenkeräysjärjestelmän huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävät. Envac on nykyaikainen ja ekologinen jätteenkeräysjärjestelmä. Se on näkymätön, hajuton sekä toimii täysin automaattisesti. Työ on osittain ulkotyötä, mutta pääasiassa tulet työskentelemään tietokonepohjaisten ohjelmien parissa. Kohteesi sijaitsevat Kalasatamassa, Jätkäsaaressa sekä Suurpellossa. Tehtävässä tarvitset ajokorttia, ja saat käyttöösi yrityksen huoltoauton päivittäistä liikkumista varten.  

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia ja mielenkiintoisia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen! Käynnissä olevien projektien ylläpitotehtävät jatkuvat aina 2030-luvulle saakka. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy jo kokemusta yleisistä kiinteistöjen ja/tai teollisuuslaitosten huolto- ja/tai ylläpitotehtävistä, sekä sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemusta (pääasiallisesti heikkovirta). Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä ongelmanratkaisukykyä. Kykenet itsenäiseen työhön ja käytät nykyaikaisia tietoteknisiä järjestelmiä vaivattomasti. Eduksi katsotaan myös englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Roland Walander, p. 050 390 1710. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 9.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.