(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Huoltosopimuskantamme on reilussa kasvussa, josta syystä haemme täydennystä valtakunnalliseen 24h vuorokaudessa toimivaan huoltoverkostoomme  itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä kiinnostunutta

 

HUOLTOASENTAJAA

 

Palvelemaan asiakkaitamme Pohjanmaan alueelle.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja olet kerryttänyt työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä. Tulet tekemään työtä kotoasi käsin ja sitä varten saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä vaaditaan asiakaspalvelutaitoja.

 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi.  

 

Lisätietoja antavat työnjohtaja Mikael Blomqvist p. 050-3898 200 (13.7-24.7) ja huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040 722 4774 ( 3.8.-14.8.) Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.8.2020 mennessä sähköpostilla juha.tolvanen@assaabloy.com.