(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Hei sinä oma-aloitteinen ja kädentaitoinen huoltoasentaja! Asiakkaamme Anjalankosken Terästyö Oy etsii sinua tiimiinsä.

Etsimämme henkilö on huolellinen ja tarkka tekijä, joka korjaustilanteissa osaa etsiä ja paikantaa vian, jota korjata. Työssä vastaat nosto-ovien huollosta, korjauksesta ja asennuksesta. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se katsotaan eduksesi. Tehtävään perehdytetään huolellisesti. Tehtävässä tarvitset ymmärrystä sähkötekniikasta, elektroniikasta, sekä koneautomaatio- ja valmistustekniikasta. Työ on liikkuvaa, sillä huollot tehdään vaihtuvissa kohteissa pääkaupunkiseudun alueella asiakkaiden tarpeiden mukaan. Liikkuminen tapahtuu yrityksen pakettiautolla, joten sinulta tulee löytyä ajokortti. Myös valmius reissutyöhön katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta tiimityöskentelytaitoa ja oma-aloitteisuutta, sillä työtä tehdään sekä pareittain että itsenäisesti. Työpäivääsi kuuluu myös asiakkaiden kohtaaminen ja palvelu, joten hallitsethan myös asiakaspalvelutilanteet. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen osaamista sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Tehtävässä työllistyt suoraan Anjalankosken Terätyö Oy:lle vaikutuiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme näppäräsorminen huoltoasentaja, laitathan hakemuksen pikaisesti verkkosivuillamme www.amiko.fi.