(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä? Haluatko työhösi monipuolisuutta liikkuvan työnkuvan myötä? Oletko haasteista syttyvä ongelmanratkaisija, jolla ei mene sormi suuhun koneiden oikutellessa? Jos mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme asiakkaallemme HUOLTOASENTAJAA teollisuuden kunnossapitoon keikkaluonteiseen työhön.

Asiakkaamme on teollisuuden kunnossapitopalveluita tuottava yritys, ja huoltoasentajan työtehtäviin kuuluvat kunnossapitotyöt eri alojen asiakasyritysten toimipisteissä. Sinulta eivät työkalut putoa näpeistä helpolla ja sinulta kiristyy itsevarmoin ottein hankalimmatkin ruuvit. Olet oma-aloitteinen ja tunnollinen tekijä, joka sitoutuu tehtäviinsä ja itsenäinenkin työskentely sujuu sinulta ongelmitta. Sinulle on kertynyt kokemusta erilaisista huolto- tai korjaustöistä koneiden (esim. autot) parissa ja kenties koulutuksesi tukee tätä tehtävää.

Mikäli kiinnostuit vaihtelevista työpäivistä sekä vaihtuvista työympäristöistä, täytäthän hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Jos tehtävästä herää lisää kysyttävää, voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 4767404, saara.hasa@amiko.fi