(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
HUS Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Meilahden kampukselle kiinteistönhuoltotiimiin huoltoasentajia


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kiinteistöpalveluyksikössä, jossa tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset. Olet ehtinyt jo työskennellä kiinteistönhuollon teknisissä huoltotehtävissä. 


Arvostamme kiinteistöalaan liittyvää aiempaa koulutusta kuten talotekniikan ammattitukintoa tai vastaavaa ammattitaitoa. 


Hallitset tietoteknisten ohjelmien sujuvan käyttön sekä omaat hyvän kyvyn esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. 


Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa huoltotöissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Kiinteistöpalvelut toteuttaa yhtiön arvoja tukevia tehtäviä, erityisesti häiriötöntä sairaalatoimintaa ja hyvää asiakaspalvelua. 


Toimenkuvasi tarkentuu koulutus- ja työhistoriasi perusteella.


Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. 


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöden löydyttyä, joten lähetä hakemuksessi mahdollisimman pian kuitenkin 31.1.2020 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa verkkosivullamme olevan linkin kautta https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/

Lisätietoja antaa Huoltopäällikkö Mikko Helanto 
Puhelin 050 427 9282 ja sähköposti mikko.helanto@hus.fi.