(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

 

Tehtävästä

Haemme nyt Metson venttiililiiketoimintaan Pietarsaaren huoltopisteeseen Huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimit päivittäisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja työpisteesi sijaitsee tehdasalueella.

Tehtävässä vastaat prosessiteollisuuden automaattiventtiilien huollosta, korjauksista ja käyttöönottoista asiakkaan tiloissa sekä lähialueilla. Huoltotehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteistyö asiakkaan kanssa, raportointi- ja varastointityöt, laskutus sekä laaja-alaisesti muutkin huoltotoimintamme tehtävät.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla tekninen koulutus ja aiempaa työkokemusta teollisuuden parista. Aikaisempi kokemus esimerkiksi prosessiteollisuuden kunnossapitotehtävistä on hyödyksi. Sinulla on ennestään hyvät tietotekniset taidot sekä valmiudet ja intoa oppia käyttämään uusia järjestelmiä.

Olet työntekijänä oma-aloitteinen ja palveluhenkinen – ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen ja työskentelet mielelläsi niin yksin kuin asiakkaidenkin parissa. Sinulla on hyvä paineensietokyky, et pelkää vastuuta ja otat myös aina vastuun omasta työstäsi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja sinulla on riittävät englannin kielen taidot. Ruotsin kielen taito on ehdottomasti eduksi.

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja valmiutta matkustaa Suomessa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit haastaa itseäsi ja työskennellä tiiviisti asiakkaidemme kanssa. Pääset työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä johtavien prosessiteollisuuden tuotteidemme parissa.

Saat meiltä kattavan perehdytysohjelman, osaavan ja tiiviin huoltotiimimme tuen sekä tietenkin suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltoinsinööri Patrik Pesola arkisin klo 9-15, puh. +35850 514 7289 ja Länsi-Suomen aluehuoltokeskuksen esimies Joni Hukkanen, ke-pe klo 15-16, puh: +35840 835 2519.

 

Hae tehtävää Metso Careers -sivujen kautta viimeistään 15.1.2020. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja lisää mukaan myös palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.

 

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.