(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Huoltosopimuskantamme on reilussa kasvussa, josta syystä haemme täydennystä valtakunnalliseen 24h vuorokaudessa toimivaan huoltoverkostoomme  itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä kiinnostunutta

 

HUOLTOASENTAJAA

Palvelemaan asiakkaitamme Kemi-Tornion talousalueelle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja olet kerryttänyt työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä. Tulet tekemään työtä kotoasi käsin ja sitä varten saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä vaaditaan asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi. 

Lisätietoja antavat työnjohtaja Kari Leinonen p. 050-3570831 ja huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040-722 4774. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.12.2019 mennessä sähköpostilla juha.tolvanen@assaabloy.com.