(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt Rovaniemen voimalaitokselle

 

HUOLTOASENTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu teknisiä kiinteistöhoidon tehtäviä sekä pienissä määrin talotekniikkaan liittyviä korjaustöitä. Töitä tehdään arkisin, pääasiassa klo 7-15.30.

 

Haemme tehtävään LVI- tai sähköasentajan koulutuksen omaavaa, monipuolisista työtehtävistä kiinnostunutta talotekniikan osaajaa. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä.

 

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä vaihtelevan työnkuvan. Luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Jos siis olet alasi ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, niin hae rohkeasti mukaan porukkaamme ja ole huomisella töissä!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.12 mennessä, alla olevan linkin kautta. Lisätietoja työtehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jani Oksala, jani.oksala (at) lassila-tikanoja.fi tai 0504710084.

 

Tutustu L&T:n arvoihin tarkemmin täältä: L&T - Huomisella töissä