(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä. Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa huoltoliiketoiminnassa.

Tule iloiseen porukkaamme Helsinkiin kasvavaan huoltoliiketoimintaan!  

Haemme huoltoasentajia teknisiin huoltotehtäviin sopimushuoltokohteisiimme pääkaupunkiseudulle voimakkaan kasvun johdosta.

Kuka olet?

Toivomme että sinulla on alan työkokemusta, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Olet teknisesti taitava työtä pelkäämätön tekijä ja sinulla on halua kehittyä tulevissa työtehtävissäsi. Riippuen osaamistaustastasi voit sijoittua Bravidalla toimitila-, liikekiinteistöjen tai teollisuuden asiakkuuteen. Toivomme että sinulla on kokemusta  mm. huoltokirjaohjelmistojen käytöstä.

Työtehtävässä tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme.

Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!

Bravidalla työt tehdään huolellisesti. Oletko sinä yksi meistä? 

Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä.

Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. Bravida tarjoaa sisäistä koulutusta sekä asentajille että päälliköille, insinööreille, asiantuntijoille ja esimiehille. Kun työntekijämme kehittyvät, yrityskin kehittyy.

Kiinnostuitko?

Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on 24.12.2019, mutta palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 12 000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 140 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. www.bravida.fi

Yhteyshenkilö

Harri Helenius
Yksikön päällikkö
0406203041
harri.helenius@bravida.fi