(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja
Bosch Rexroth Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Kaipaatko uusia haasteita? Hydrauliikkajärjestelmien käyttöönotto-, huolto ja korjauspalveluja asiakkaillemme tarjoava huoltotiimimme etsii luotettavaa ja ammattitaitoista huoltoasentajaa.

Työn kuvaus

Hydrauliikkajärjestelmien:

  • asennus ja käyttöönotto
  • optimointi ja modernisointi
  • vianetsintä, korjaus ja huolto
  • tilanteen vaatiessa myös muiden tuoteryhmien huolto ja korjaus

Kenttähuollossa työskentely tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa, ja tilanteesta riippuen työpäivät saattavat venyä, joten joustavuus ja matkustusvalmius sekä kotimaassa että ulkomailla kuuluvat olennaisena osana huoltoasentajan tehtävään. Työskentelykieli on asiakkaasta riippuen joko suomi tai englanti.

Pätevyydet

Tehtävässä onnistuminen vaatii vahvaa ja monipuolista teknistä osaamista sekä erinomaista teollisuushydrauliikkajärjestelmien tuntemusta. Toivomme hakijalta myös sähkötyöpätevyyttä. Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän hoitamiseen tarvitaan asiakaslähtöistä ajattelutapaa, oma-aloitteisuutta sekä vastuunottoa tehtävän loppuun saakka suorittamisessa ja asiakkaan toiminnan turvaamisessa.

Lisätiedot

Mielenkiintoisen, vaihtelevan  ja vastuullisen tehtävän lisäksi pääset perehtymään kansainvälisen konsernin ja alan markkinajohtajan tuotteisiin ja toimintaan. Käytössäsi ovat asianmukaiset työtilat ja -välineet sekä työtovereiden tuki ja tekninen osaaminen.  Tarjoamme myös tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, lounasedun sekä toimivan työterveydenhuollon.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Sakari Plattonen, puhelin 0103441754.

Hae nyt!

Lähetä meille hakemuksesi CV:n kera viimeistään 30.11.2019